14 YAŞINDAYIZ

29 Mart tarihi gazetemiz için 'kuruluş yıldönümü' olması nedeniyle yeni bir heyecanın ilk kıvılcımlarının atıldığı tarihtir. 14 yıl önce yayın hayatına başlayan ve okuyucularına 'Çukurova'da yeni bir soluk' olma yolunda 'merhaba' diyen Çukurova Barış Gazetesi bugün 14 yaşında. Kendimize '1 numaralı şehrin 1 numaralı gazetesi' sloganını seçerek her daim 'bir numara' olmak yolunda ilerledik.

29 Mart tarihi gazetemiz için ‘kuruluş yıldönümü’ olması nedeniyle yeni bir heyecanın ilk kıvılcımlarının atıldığı tarihtir. 14 yıl önce yayın hayatına başlayan ve okuyucularına ‘Çukurova’da yeni bir soluk’ olma yolunda ‘merhaba’ diyen Çukurova Barış Gazetesi bugün 14 yaşında. Kendimize ‘1 numaralı şehrin 1 numaralı gazetesi’ sloganını seçerek her daim ‘bir numara’ olmak yolunda ilerledik.
EĞİLMEDİK, BÜKÜLMEDİK
İlkeli yayın politikasından asla ödün vermeden 13 yılı geride bırakan Çukurova Barış Gazetesi olarak Adanalılara hizmet etmenin, gazetecilik mesleğini eğilmeden, bükülmeden yapabilmenin gururunu, mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Okuyucularımıza karşı olan sorumluluk duygumuzdan asla taviz vermeden ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ ilkesiyle ismimiz gibi ‘BARIŞ’ı savunan, sahip çıkan bir gazetecilik yapmaya çalıştık.
YENİ YÖNETİMLE 3.YILIMIZ
Merhum Kazım Barışık’ın temellerini attığı Çukurova Barış Gazetesi, 1 Ocak 2016 tarihinden beridir Durmuş Ali Başkan ile Özcan Aladağ’ın ortaklığında yayın hayatını sürdürmektedir. Mesleği gazetecilik olan insanların bu kentte yapacakları gazeteciliğin makbul olduğunu bilerek yeni yönetim anlayışı ile 3.yılımızda, kuruluşumuzun ise 14.yılında sizlere doğru, ilkeli, Adana ve Adanalılardan yana tavrını koyan yayıncılık anlayışımız ile her gün güne başlıyoruz.
NİCE YILLARA ULAŞMAK DİLEĞİYLE
Gazetecilik zor meslektir. Günlük bir gazeteyi yaşatmanın zorluklarını bilerek yola çıktık. İlk gün prensiplerimizi belirleyerek ‘ilkeli yayıncılık’ yapacağımıza söz verdik. Bunu da bugüne kadar başardık, başarmaya da sizlerin vereceği destekler ile devam edeceğiz. Bugün gazetemizin yaş günü. Mütevazı bir anlayış ile basın meslek ilkelerine sahip çıkarak ve gazeteciliğin evrensel kurallarına uymayı da bu meslekten gelen kişiler olarak bilip, yaşatmayı ilke edinen meslek hayatımızı okuyucularımızdan aldığımız destekle sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün ’14 YAŞINDAYIZ’ ve okuyucularımızdan aldığımız tebrikler bizleri mutlu etmeye yetiyor. Sizlerden alacağımız destekle daha nice yıllara ulaşmak dileğiyle diyoruz.