15 yaşındayız

Bu kente ve değerlerine sahip çıkarak gazetecilik yapmaya çalıştık.

Bundan tam 15 yıl önce yayın hayatına merhaba diyerek yola çıkan Çukurova Barış Gazetesi olarak bugün 15.yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yola çıkarken ‘1 numaralı şehrin 1 numaralı gazetesi’ olmak ilkesiyle hareket ettik. Tamamen gazetecilik ilkelerine bağlı yayıncılık politikası ile Adanalılar’a hizmet vermeye çalıştık. Ve geride 14 yılı bıraktık.
YENİ YÖNETİMİMİZLE 4.YILIMIZ
Kuruculuğunu Merhum Kazım Barışık’ın yaptığı Çukurova Barış Gazetesi olarak 1 Ocak 2016 tarihinden beridir Durmuş Ali Başkan ve Özcan Aladağ’ın ortaklığında yayın hayatına devam ederken, yeni yönetim anlayışı ile 4.yılımızda, kuruluşumuzun ise 15.yılında ilkeli, Adana ve Adanalılar’dan yana tavır koyan yayıncılık anlayışıyla hareket ettik.
OKUYUCULARIMIZLA BÜYÜYORUZ
Bu şehre olan sorumluluğumuz gereğince prensiplerimize bağlı kalarak ‘ilkeli yayıncılık’ yapmak gayretindeyiz. Bunu da bugüne kadar başardık ve sizlerden aldığımız destek ile sürdürmek azmindeyiz. Mütevazı bir anlayış ile yaş günümüzü okuyucularımızla kutluyoruz. Sizlerden alacağımız destekle daha nice yıllara ulaşmak dileğiyle diyoruz.