16 dakikada Feke'den Adana'ya

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan hafta sonu Feke'de vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Esnaf ziyareti gerçekleştirdi, ev toplantılarına katıldı.

Gösterilen ilgiden mutlu olan Başkan Çelikcan ''Feke halkı her zaman milli hassasiyetleri yüksek vatanına milletine sahip insanlar olmuşlardır. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde de istikrarın ve güven ortamının sürmesi yönünde oy kullanacaklarını söylemesi bizleri mutlu etmiştir. İlgileri ve alakaları için teşekkür ediyorum.'' dedi. Feke' de düzenlenen programa AK Parti Adana Milletvekili Adayı Ahmet Zembilci, Feke İlçe Başkanı İbrahim Gün ve parti yöneticileri katıldı.
 
Esnafları ziyaret ederek sohbet eden Başkan Çelikcan onlara hayırlı kazançlar diledi. Ayşe Kocadurmuş'un evinde düzenlenen ev toplantısında ise vatandaşlara hitap etti. Akşam ise AK Parti Adana Milletvekili adayı Ahmet Zembilci ile birlikte iftar programına katılarak vatandaşların Ramazan sevincine ortak oldu. Sülemişli Mahallesi'nde Mustafa Parlakaç'ın evine misafir oldu.
 
Sülemişli Mahallesi'nde yapılan ev toplantısında Cumali Gezici adlı vatandaşın ''16 dakikada Adana'ya ulaştım'' sözüne çok şaşıran Başkan Çelikcan olayın ağır yaralanan vatandaşa ambulans helikopterin gelmesi ve hemen hastaneye yetiştirilmesi ve tedavisinin yapılması olduğunu öğrendi. Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile nereden nereye geldiğinin çok iyi bilinmesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ''Vatandaşlarımızın boş vaatlere değil gördüklerine inanmalıdırlar. Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin ve hükümetimizin insana verdiği değere bu kardeşimiz en güzel örnektir. Bu sadece burada karşılaştığımız bir örnektir. AK Parti iktidarından önce geceden kalkıp bir kişi eczane kuyruğunda bir kişi doktor kuyruğuna girerdi. Eğer sosyal güvencesi de yoksa kimse adam yerine koymuyordu. Şimdi ise hiç kimsenin sosyal güvencesine bakılmaksızın ambulans helikopter bile ayağına geliyor. Çocuklarımız eskiden kitap bulamazlardı. Şimdi ise okula başladığı ilk gün okul kitapları masasında hazır.'' şeklinde konuştu.
 
Yeni yetişen gençlere bu durumların çok iyi anlatılması gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ''Türkiye yeni yetişen gençlerimiz Türkiye hep böyle sanıyordu. AK Parti iktidarı ile Türkiye huzur ve güveni yakaladı. Bu huzur ve güven ortamının devam etmesi geleceğimiz için çok önemli.'' diyerek 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.
 
 

Feke Yüreğir Mahmut Çelikcan