16 YAŞINDAYIZ

Okuyucusundan aldığı destek ile gazeteniz Çukurova Barış sizin sesiniz olmaya devam ediyor

 
Çukurova Barış Gazetesi bugün 16.yaşını kutluyor. Gururla, mutluluk ile. Adana’nın ortak değerlerine olan sahiplenme duygusu, sorunlarını dile getirip çözüm yolu bulma arayışı, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hareket eden yayıncılık anlayışı, meslek ahlakına bağlı kalmayı rehber edinen gazetecilik yapmaya çalışan gazeteniz 16 yaşında.
OLUMSUZLUKLARI AŞARAK GELİYORUZ!
Yerel basının içinde bulunduğu maddi sıkıntıları en iyi bilen yine okuyucularımızdır. Onlara elinizde tuttuğunuz bu gazeteyi hazırlayabilmek ve sunabilmek adına bütün özverilerde bulunan bizler, geride bıraktığımız 16 yıl içinde birçok olumsuzlukların içerisinden çıkıp geldik. Bugün Dünyayı tehdit altına alan Korona Virüsü nedeniyle insanların evlerine kapandığı şu günlerde kentin yerel gazetesi olarak sizlere haber ulaştırabilmek adına bakın yine mesaideyiz. Sizler için haber peşinde koşuyoruz.
 
GAZETECİLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Halkın sesi olma adına çok sıkıntılı günleri atlatarak gelen biz yerel gazeteciler Devletin basına yönelik iyileştirme tedbirlerine muhatap olmak istiyoruz. Bu anlamda mücadelemiz de aralıksız sürüyor. Siz kıymetli okuyucularımız bizleri bu günlere kadar taşıdınız. Sizlerden aldığımız destek ile ayaktayız. Çukurova Barış Gazetesi’nin bütün çalışanlarının özverili emeklerine de gazete idaresi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Sizler bizlerin yanında olup desteklerinizi verdiğiniz sürece biz de gazetecilik adına hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çukurova Barış Gazetesi’nin bu mutlu günü Korona Virüsü tedbirlerinin alındığı günlere rastladı. Ancak biliyoruz ki sizler bizimlesiniz, kalbiniz, gönlünüz ve iyi niyet dilekleriniz bizimle. Tüm okuyucularımıza sonsuz teşekkürler.