25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanacağız

Gazetemizi ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar önemli açıklamalar yaptı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 24 Haziran günü Türkiye’nin sandığa gideceğini ve 25 Haziran sabahı Türkiye’nin güzel bir güne uyanacağını söyledi. Ülkede huzur ve mutluluğun tesis edilmesi adına Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin projelerini Türk halkının kabullenip benimsediğini belirten Karalar, ‘Çocuklarımızın güzel yarınlarda yaşaması için oylarımızın CHP’de ve Muharrem İnce’de toplanması gerekiyor’ dedi.
TÜRK HALKI MUHARREM İNCE TRENİNİ KAÇIRMAYACAK
Demokrasiye sahip çıkılmasının gerekliliğini örnekleriyle ortaya koyan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘CHP, haksızlığa uğrayanların sesi oluyor. Ülkede insanların can ve mal güvenliğinin sigortası durumundadır. Muharrem İnce 81 milyonun desteği ve Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı olması için insanların gözlerinin içinin güldüğünü görüyorum. Bütün baskılara karşın 25 Haziran’da güzel bir Türkiye’ye uyanacağız. Türk halkı Muharrem İnce trenini kaçırmayacak ve seçimlerin galibi Sayın İnce olacaktır’ ifadelerini kullandı.
SEYHAN HALKI  HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR
Seyhan’da hizmetlerine aralıksız olarak devam ettiğini de kaydeden Başkan Zeydan Karalar, Seyhan halkının huzurlu olmasının kendisine verdiği mutluluğu tarif etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Karalar, ‘Seçim meydanlarında halkıma ne söz vermiş isem onları yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şükür olsun ki halkımızda bizlere sahipleniyor ve bağrına basıyor. Yapılan hizmetin karşılığı olarak Allah razı olsun demeleri dahi bizler için büyük mutluluk. Çünkü Seyhanlı her zaman söylüyorum hizmetin en güzeline layıktır. Benim görevimde hizmet etmektir’ sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.