3 puan için mutluyum

TFF 1. Lig'de Akhisarspor'u deplasmanda 3-2 yenerek yoluna emin adımlarla devam eden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de Akhisarspor’u deplasmanda 3-2 yenerek yoluna emin adımlarla devam eden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Teknik Direktör Aybaba, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kendilerine yakışır bir başlangıç yaparak 2 gol bulduklarını söyledi. Bu gollerin ardından takımın tamamen durduğunu anlatan Aybaba, şöyle konuştu:
‘’Rakibimiz inanılmaz pozisyonlara girdi ve maç 2-2'ye geldi. Sonrasında da rakibimiz pozisyonlara girdi. Biz bir anda futbolun ciddi bir oyun olduğunu unuttuk. Her saniyenin her pasın her topun önemi var. Alanı tamamını rakibe bıraktık. Ne adam kovaladık, ne alan kapatabildik. Sevindiren tek şey buradan 3 puanla ayrılmamız. Hedefi olan bir takımız ve en azından puan kaybetmedik.
Skor ne olursa olsun, ne kadar önde olursak olalım futbol mücadele oyunudur. Herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacak. Hele hele hedefi olan bir takımın oyuncularının sahada böyle vurdum duymaz ve konsantrasyonu düşük bir şekilde oynamaları kabul edilebilir bir şey değil. Oyuncularımı sadece 3 puan için kutladım. Yarın bir maçımız daha var ve daha zorlu bir rakiple oynayacağız. Eğer böyle oynarsak oyuncularıma o maçın nasıl hüsran olacağını söyledim. 3 puan için mutluyum"