Açılışı 3 puanla taçlandırın

TFF 1. Lig'de yeni stattaki ilk maçında Altay ile karşılaşacak olan Adana Demirspor açılışı 3 puanla taçlandırmak için sahaya çıkacak.

TFF 1. Lig’de yeni stattaki ilk maçında Altay ile karşılaşacak olan Adana Demirspor açılışı 3 puanla taçlandırmak için sahaya çıkacak.
Mavi-lacivertliler Altay maçının hazırlıklarını dün yeni statta yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde bir saati aşkın süren antrenmanda Altay maçının taktiği çalışıldı. Başkan Murat Sancak’ın da izlediği antrenmanda futbolcuların, hırslı oldukları gözlendi.
Bu akşamki maçta kart cezalısı olan Hasan Kılıç ile Pa Dibba forma giyemeyecek.
Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız
Teknik Direktör Dumlupınar, Altay maçına odaklandıklarını belirterek, ‘’İlk oynadığımız maç, final maçı diyorum. Rakiplerimizin analizini yapıyoruz. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Altay maçı da çok kolay bir maç olmayacak. Onların da galibiyet serisi var. Onlar da çıkış arayacaktır ama yeni stadımızda ilk maçımız kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
HAKEM BURAK ŞEKER
Yeni Adana Stadyumu’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Burak Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ile Ogün Kamacı yapacak.