Adalete olan güven tesis edilmeli

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, ''Ülkemizdeki hukuk sistemi uygun bir şekilde işletilmeli, halkımızın yargıya ve adalete olan güveni yeniden tesis edilmelidir'' dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, ‘’Ülkemizdeki hukuk sistemi uygun bir şekilde işletilmeli, halkımızın yargıya ve adalete olan güveni yeniden tesis edilmelidir’’ dedi.

 

Çelebi, Başkan Yardımcısı Dr. Halit Atik ve İl Saymanı Samet Güdük Adana Tabip Odası Yönetimini ziyaret ederek sağlık ve siyaset üzerine istişarede bulundu.

Çelebi, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Tabipleri Birliğinin her ferdi ile dayanışma içerisinde olma hedefinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

 

‘’Hekimlerin bu ülkeden kaçarcasına gitmelerinin nedenleri biran önce tespit edilip, ortadan kaldırılması ve hekimlerimizin bu ülkede kalmaları sağlanmalıdır. Hekimlerimizi kaybetmeyelim. Türk Tabipleri Birliği ve TMMOB’ye yönelik olumsuzluklara son vermelidir. Ülkemizdeki hukuk sistemi uygun bir şekilde işletilmeli, halkımızın yargıya ve adalete olan güveni yeniden tesis edilmelidir. Bugün sizlerle birlikte olduğumuzu, dayanışma içerisinde olduğumuzu vurgulamak üzere geldik. Yapılacak tüm hak arayışlarınızda da yanınızda olduğumuzu bildirmek isteriz.”

Başkan Çelebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir dizi etkinlik ve açılışlarda bulunmak üzere 12 Kasım’da Adana’ya geleceklerini duyurdu.

Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş de, ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür etti.

 

chp adalet