Adana 1954 FK 3.Lige bir adım daha yaklaştı

Adana 1954 FK, Bölgesel Amatör Liginde,(BAL) Mersin Temsilcisi Silifke Belediyespor'uyenerek arzuladığı grup birinciliğini elde etti ve Play-off oynamaya hak kazandı.

Adana 1954 FK, Bölgesel Amatör Liginde,(BAL) Mersin Temsilcisi Silifke Belediyespor'uyenerek arzuladığı grup birinciliğini elde etti ve Play-off oynamaya hak kazandı. Yaklaşık 5 bin seyircinin tribünleri doldurduğu karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Adana 1954 FK’nın maç sonrası yaşadığı sevinç ise görülmeye değerdi.
Adana Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan ve beraberliğin konuk ekibe yaradığı maçı Adana 1954 FK 2. yarıda oynadığı iyi futbol sonunda hak ettiği 3. Lige bir adım daha yaklaşmış oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı yaklaşık 5 bin taraftar, tribünlerim yanı sıra stadın etrafında bulunan tel örgülerin arkasında maçı takip etti.
Karşılaşmayı ayrıca Adana MHP Milletvekili Muharrem Varlı, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve TJK Başkanı Serdal Adalı da izleyenler arasında yer aldılar.
Alınan galibiyetin ardından ise grubunu lider olarak bitiren Adana 1954 FK, Antalya'dan Kepez Belediye, Konya'dan Sarayönü ile Play offkarşılaşmalarını oynayacak. Açıklanacak bir ilde 18 Nisan tarihinde başlayacak karşılaşmalar sonucunda ise 1’nci sırayı alan ekip 3. Lige yükselecek.
BAŞKAN KUTLU “TEK HEDEF 3. LİG”
4. Bölge BAL’da 43 puanla birinci olan takımlarını kutlayan Başkan Menderes Kutlu, “Tek hedefimiz 3. Lige çıkmak. Teknik ekip ve futbolcularımızı kutladı grup birinciliği başarısından dolayı kutluyorum.  Ayrıca bizleri maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” derken, Teknik Direktör Ercan Albay ise şampiyonluk için futbolcularına olan inancının tam olduğunu söyledi.
SERDAR ADALI’DAN İFTAR YEMEĞİ
Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Bölgesel Amatör Lig’de grubunda birinciliğe ulaşan Adana 1954 FK’ya iftar yemeği verdi. Sheraton Oteli’nde verilen iftar yemeğinde Adana 1954 FK Başkanı

Adanaspor