Adana 1954 FK Pozantı'da kamp yapacak

Bölgesel Amatör Lig'de  yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK Pozantı kampı öncesinde yöneticiler, teknik heyet ce futbolcular basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Mahir Şafak,  geçen yılki gibi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ele ele vererek takımı layık olduğu yer olan 3. Lige taşıyacaklarından şüpheleri olmadığını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’de  yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK Pozantı kampı öncesinde yöneticiler, teknik heyet ce futbolcular basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Mahir Şafak,  geçen yılki gibi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ele ele vererek takımı layık olduğu yer olan 3. Lige taşıyacaklarından şüpheleri olmadığını söyledi.

Toplantıda hazır bulunan Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, Genel kaptan Burak Erden,  Teknik Direktör Erhan Koç ile takım kaptanları Tolgahan Acar ve Şafak Sarı açıklamalarda bulundular. Başkan Yardımcısı Mahir Şafak ve Genel kaptan Burak Erden, Başkanları Menderes Kutlu önderliğinde geçen yılki gibi hedeflerinin finallere kalıp şampiyonluğu elde etmek olduğunu belirttiler. Mahir Şafak, buradan sonra takımlarının Pozantı’ya giderek 10 günlük kamp yapacaklarını sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Erhan Koç, iyi bir ekip oluşturduklarını, bu takımın yerinin 3. Lig olduğunu belirtirken,  takım kaptanları Tolgahan Acar ve Şafak Sarı ise, yapılan takviyelerle bu yıl takımlarının daha da güçlendiğini ve geçen yıl finalde kaybedilen şampiyonluğu elde edeceklerinden emin olduklarını dile getirdiler.