Adana AK Gençlik arazi çalışmasında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm AK Parti teşkilatlarına 'sahaya inip halka dokunun' uyarısından sonra Adana AK Parti Gençlik Kolları üyeleri teşkilat bazında ve halk nazarında sahaya inerek etkin bir çalışma temposu içine girdi.

AK Parti Adana İl Gençlik Kollara Başkanı Mustafa Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle sosyal medya üzerinden çalışmalarına ait bilgileri halk ile paylaşmayı da ihmal etmiyor. Bu arada AK Parti İl Gençlik Kolları ilçeleri dolaşarak teşkilatları ziyaret ediyorlar ve ardından mahalleri gezerek esnaflarla buluşup sorunlarını tespit ediyorlar.
Konu hakkında bilgiler veren Adana AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Adana’ya getirilen hizmet ile şehrimize önemli katkılar sağlayan iktidarımızın gençlik kolları olarak arazide çalışarak halkımızla bütünleşiyoruz. Teşkilatlarımızla birlik olarak yol haritalarımızı belirliyoruz. Sayın parti büyüklerimizle bilgileri paylaşıyoruz. Onların emir ve talimatlarıyla parti çalışmalarımızı tabana yayarak genişletiyoruz.” Dedi.
AK Gençlik il yönetim kurulu, teşkilat ve seçim işleri, dış ilişkiler başkanlıkları görevlisi olan yöneticiler Kozan, Sarıçam, Pozantı, Ceyhan, Yüreğir ve Karaisalı ilçelerinde teşkilat ziyaretleri yaparak halk ile buluştular. Araziye çıkan AK Gençlik yöneticileri, milletin Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadrolarına olan güvenini kaybetmeden destek verdiğini görmekten de mutlu olduklarını ifade ettiler.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm AK Parti teşkilatlarına ‘sahaya inip halka dokunun’ uyarısından sonra Adana AK Parti Gençlik Kolları üyeleri teşkilat bazında ve halk nazarında sahaya inerek etkin bir çalışma temposu içine girdi.