Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Emeklilik Operasyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde emeklilikleri gelmiş çalışanların emekliliğe sevk edilmesi konusunda bir karar alındığı ve bu kararın uygulamaya konulmaya başlanıldığı öğrenildi.

Uzun yıllar Aytaç Durak ve Zihni Aldırmaz ile birlikte çalışan ve çeşitli konular yüzünden Adana kamuoyunun ve yargının kıskacında yer alan isimlerin üst düzey yönetici olarak görev yapmayı sürdürdüğü ve ikinci emeklilikleri gelmiş olan bu isimlerin emekli edilmedikleri ortamda, işçi kadrosundaki isimlerin emekli edilmeye çalışmaları manidar bulundu.

Öte yandan 300 günün üzerinde yıllık izini bulunan kişilerin bugüne kadar yıllık izinlerinin kullandırılmayarak bekletildiği belediyede bugün bu kişilerin yıllık izinlerine gönderilip imkanları kısıtlı olan belediyenin bu izinde olan kişilere maaş ödemeye devam edecekleri de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi'nden emekliye ayrılan isimlerin yeniden siyasi yakınları sayesinde işe başlayanlarla birlikte emekli olması beklenilen kişilerin sayısının da oldukça kabarık olduğu duyumları bizlere ulaşan bilgiler arasında yer aldı.

Adana büyükşehir belediye emekli