Adana'da belediye sizin hiç beklemeyin!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ş.Urfa'da yaptığı konuşmada 'Urfa'da belediye başkanlığını CHP'ye kazandırın. Sizlere elektriği ücretsiz verelim' sözünü eleştirip 'Hiç beklemeyin. Adana Büyükşehir Belediyesi CHP'de ve sizin belediyeniz. Adana'da imkanınız var ise elektriği ücretsiz yapın' çağrısında bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ş.Urfa’da yaptığı konuşmada ‘Urfa’da belediye başkanlığını CHP’ye kazandırın. Sizlere elektriği ücretsiz verelim’ sözünü eleştirip “Hiç beklemeyin. Adana Büyükşehir Belediyesi CHP’de ve sizin belediyeniz. Adana’da imkanınız var ise elektriği ücretsiz yapın’ çağrısında bulundu.
ADANA’DAN HABERİ YOKTUR!
İl Başkanı Mehmet Ay, Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin gerçekle bağdaşmayan ve ayakları yere basmayan sözler olduğunun altını çizdi. Basın toplantısında Adana’da CHP’li belediyenin olduğundan Kılıçdaroğlu’nun belki de haberinin olmadığına değinen Başkan Ay, “Urfa’da elektriği ücretsiz verebileceklerse Adana’da ücretsiz verebilirler! Hiç beklemesinler hemen elektriği Adana’da ücretsiz yapsınlar” dedi.
 

AK PARTİ MEHMET AY