Adana'da binicilik engel atlama yarışları başlıyor

Hafta sonları yapılacak binicilik engel atlama yarışmalarında en az 5 kategoride yarışlar gerçekleştirilecek, TBF TV tarafından ise canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Binicilik Federasyonu ile Adana Atlı Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2018 yılının son ve önemli Binicilik Yarışmaları 3-18 Kasım tarihleri arasında Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek. Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit, “Adana ekonomisine katkısı olacak bir organizasyon. Halkımızın da bu yarışlara gelerek bu güzel ortamda olmalarını istiyoruz” dedi.
Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde sezonun en önemli binicilik yarışması Adanalılarla buluşuyor. Bu hafta sonu ‘Anadolu Ligi’ final müsabakaları yapılacak. Önümüzdeki hafta ise Atatürk Kupası ve İnönü Kupası yarışlarıyla heyecan giderek artacak. Kapanış haftasında ise ÜSYD Kupası ve Usta Biniciler Genç Atlar Türkiye Şampiyonasıyla yılın en önemli yarışları sone erecek.
Sezonun en değerli binicilik yarışlarına İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya, Gaziantep, Eskişehir, Antalya, Mersin gibi illerimizden gelen toplam 180 at, biniciler, seyisler ve ailelerle birlikte yaklaşık 600 kişilik katılım bekleniliyor. Bu arada yarışmalarda toplam 119 Bin TL ödül dağıtılacağı açıklandı. Adanalı halkı ise bu seyir zevki yüksek yarışları ücretsiz olarak izleyebilecek.
 

Binicilik engel atlama