Adana'da tarihi buluşma

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ev sahipliğini yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştay'ı bugün Adana'da başlıyor. Ortak tarım ve mülteci politikaları, iklim değişikliği konusu başta olmak üzere bir takım konular masaya yatırılacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ev sahipliğini yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştay’ı bugün Adana’da başlıyor. Ortak tarım ve mülteci politikaları, iklim değişikliği konusu başta olmak üzere bir takım konular masaya yatırılacak.
GÜNDEM YOĞUN
Toplantının açılış konuşmasını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaparak Adana’ya ait bir sunum gerçekleştirilecek. Belediye başkanlığına gelmeden önce Adana’nın tablosunu ortaya koyarak kısa zaman aralığında yapılan hizmetlerden bir kesit sunulup 11 CHP’li Belediye Başkanına Adana ile ilgili projeler konusunda da bilgi aktarılması bekleniliyor. Bu arada Adana’nın tarım politikasından aldığı zararların da öncelikli irdelenecek konu olarak tespit edildiği öğrenildi.
KİMLER KATILACAK
11 CHP’li Belediye Başkanlarının buluşması bir otelde gerçekleştirilecek ve toplantıya şu isimler katılacaklar. “İstanbul-Ekrem İmamoğlu, Ankara-Mansur Yavaş, İzmir-Tunç Soyer, Eskişehir-Yılmaz Büyükerşen, Mersin-Vahap Seçer, Hatay-Lütfü Savaş, Muğla-Osman Gürün, Aydın-Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ-Kadir Albayrak, Antalya- Muhuttin Böcek ve Adana-Zeydan Karalar” Çalıştayın sonuç bildirisi de yayınlanarak kamuoyu ile paylaşılacak.