ADANA DEMİR PRESTİJ İÇİN SAHADA

Spor Toto Süper Ligi dördüncü sırada tamamlamayaı garantileyen Adana Demirspor  36'ıncı hafta maçında bugün İstanbulspor'a konuk olacak. Karşılaşma Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi dördüncü sırada tamamlamayaı garantileyen Adana Demirspor  36’ıncı hafta maçında bugün İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşma Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak.

Mavi Lacivertli ekip için prestij maçı olan karşılaşma rakip İstanbulspor için büyük önem taşıyor. Sarı siyahlı takım kendi sahasında Adana Demirspor’u yenerek küme düşme korkusundan tamamen kurtulmak istiyor. İstanbulspor, Adana Demirspor maçından sonra Gazian tep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıracak. Kalan maçlarında Adana Demirspor ve ligden düşmesi kesinleşenbir başka İstanbul ekibi Hangikredi Ümraniyespor ile oynayacak olan Sarı Siyahlılar Adana Demirspor’dan puan çıkarması halinde ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyecek.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 6-0 kazanmıştı.

ŞİMŞEK İSTANBUL’DA

Adana’daki hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor pazar günü akşam saatlerinde özel bir uçakla İstanbul’a geldi. Otele yerleşen Mavi Lacivertliler maç saatini beklemeye başladı.

MUHTEMEL KADRO

Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın bugünkü maçta Beşiktaş karşısındaki ilk 11’I sahaya sürmesi bekleniyor. Mavi Lacivertlilerin muhtelem 11’i şöyle:

Ertaç Özbir, Semih Güler, Jorge Morel, İsmail Çokçalış, younes Belhanda, Babajide Akintola, Badou Ndiaye, yusuf sarı, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Cherif Ndiaye.

İSTANBUL’DA 3 TANIDIK İSİM

Rakip İstanbulspor’un kadrosunda üç eski Adana Demirsporlu furbolcu yer alıyor. Son iki sezonda Adana Demirspor formasının giyen Fildişi Sahilli defans oyuncusu Simon Deli ile Adana Demirspor’un geçen sezon Belçike ekibi Club Brugee’dan kadrosuna kattığı Malili 23 yaşındaki orta saha oyuncusugenç orta saha oyuncularından Mahamadou Ba ile,  önceki yıllarda Adana Demirspor forması giyen defans oyuncusu Oğuzhan Berber sarı siyahlı takımın kadrosunda yer alıyor. Bir dönem Adanaspor’da forma giyen Emeka Friday Eze de İstanbulspor’un Adanalı futbolseverlerin yakından tanıdığı oyuncularından biri.

 

KOMBİNE’DE SON GÜN YARIN

 

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’un çeşitli sürprizler hazırladığı kombine satışlarında, sürprizlerden yararlanmak için yarın son gün. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların Passolig’in internet isitesinden kombinelerini alabilecekleri bildirildi. Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi:

“2023-2024 sezonunda kombine satın alacak olan taraftarımız 10 transfer hakkına sahip olacaktır. (Arzu edenler kulübe de transfer etme hakkına sahiptir.) 2022-2023 sezonu kombine sahipleri yeni sezonda da kombine almak isterlerse istedikleri tribünden %25 indirim hakkına sahip olacaktır. 2023-2024 sezonu kombinesi için yalnızca Passolig gişelerinden satın alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlarımız belge sundukları takdirde %25 indirim hakkına sahip olacaktır. Yeni sezonda kombine ve bilet sahiplerinin satın almış oldukları yerlerine oturması için azami önlemler alınacaktır. Kendi koltuğuna oturmadığı tespit edilen taraftarlarımıza güvenlik ekipleri tarafından işlem uygulanacaktır. 2023-2024 sezonunda kombine alımlarından Adana Demirspor Passolig kart sahipleri yararlanacaktır. Passolig kart süreleri 1 yıldır. Kombinelerde ve biletlerde daha sonra boşluğa düşülmemesi için taraftarımızın kart sürelerini her maç öncesi kontrol etmeleri gerekmektedir. Kart süresi dolan taraftarın, kombinesi olsa dahi, maça giriş hakkı olmayacaktır. Kart sürelerinizi takip etmeyi ve yenilemeyi unutmayınız. Takımımızın katılması durumunda yeni sezon kombineleri Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da geçerli olacaktır. Önümüzdeki sezon bilet fiyatları; standart maçlarda kombine fiyatlarının maçlık karşılığının %25 fazlası, üst düzey maçlarda ise kombine fiyatlarının maçlık karşılığının %50-%200 fazlası, Avrupa maçlarında ise kombine fiyatlarının maçlık karşılığının en az %100-%200 fazlası olarak belirlenecektir.”