Adana Demirspor'da başkanlığa Sözlü, seçildi

PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor'un yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeniden Sedat Sözlü, seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan genel kurulda Divan Başkanlığı’na Ali Gülleri, seçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporunu okumak çin kürsüye davet edilen İmam Gazali Hıradağı, ''Adana Demirspor'un menfaatleri için elimizden geleni yaptık. Gönül isterdi ki Süper Lige çıkalım ama Süper Ligin kapısından döndük. Sezon bittikten sonra Erkan Hoca ile anlaştık. Transfer komitesi kurduk. Bu sene yine hedefimiz şampiyonluk olacak'' dedi.
 
-KULÜBÜN TOPLAM BORCU-
 
Denetim Kurulu Raporu’nu okuyan Levent Duyuler de kulübün giderinin 25 milyon 653 bin lira, gelirinin ise 3 milyon 905 bin lira olduğunu ifade ederek, toplam borcun 21 milyon 748  bin lira olduğunu söyledi.
Yönetim kurulunun ibrasının ardından yapılan seçimlere Sedat Sözlü’nün hazırladığı tek liste ile gidildi.  Oylama sonunda Sözlü, yeniden başkanlığa seçildi.
Göreve seçilmesinin ardından kürsüye gelen Sedat Sözlü,  sözlerine, ‘’Keşke bugün karşınıza Süper Lig Kulübü Başkanı olarak çıksaydım’’ diyerek başladı. Sözlü, şunları kaydetti:
-YARIM KALAN İŞİMİZİ BU SEZON TAMAMLAYACAĞIZ-
‘’Süper Lige çıkmaya çok yaklaşmıştık.  Ben ve yönetimin bu günlere gelmek için büyük çaba sarf ettik. Karşınıza başı dik bir başkan olarak çıktım. Mazeretlere sığınmıyorum geçen sezon yaptığımız hataları bu sene tekrarlamayacağız. Bu sezon daha genç sahada tuttuğunu koparan bir takım kuracağız. Adana Demirspor camiası çok büyük bir camia, bu camianın her zaman hedefi şampiyonluktur. Bu sezon özveri ile çalışıp yarım kalan işimizi tamamlayıp şampiyon olacağız. Geçmişte hatalarım ve kırdığım insanlar varsa hepsinden özür diliyorum.''
Sözlü, bir taraftarın,  yeni stadın Adanaspor A.Ş’ye  verileceği  yönünde iddiaları n olduğunu söylemesi üzerine, ‘’Biz stadın Adana Demirspor’a verilmesi Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne başvurumuzu yaptık ve red aldık.  Aldığımız duyumlar yeni stadın Adanaspor'a verileceği.  Böyle bir şey olursa Adana'da kutuplaşma olur.  Kayseri ve Gaziantep şehirlerinde de iki takım olmasına rağmen maçlarını aynı statta oynuyorlar. Gençlik İl Spor Müdürlüğü'nün böyle bir hataya düşmeyeceklerini umuyorum'' dedi.
Adana Demirspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerde oluştu:
İmam Gazali Hıradağı, Kenan Şenbayrak, Şentürk Çalık, Levent Duyuler, İsa Tuzcu, Ayhan Deniz, Murat Balak, Edip Gülnar, Ekrem İnaltekin, İsa Önük, Demir Süerli, Erdinç İpek, Demet ertem, Aziz Can Eken, Ramazan Çimen, Kazım Bozan, Ertan Aşrak ve Volkan Gündoğdu.
 

Adana Demirspor Sedat Sözlü kongre