Adana Demirspor da sessizlik

PTT 1. Lig play-off finalinde Multigroup Alanyaspor'a penaltı atışları sonunda 4-2 yenilerek Süper Lige çıkma şansını yitiren Adana Demirspor da camia adeta sessizliğe büründü. Büyük moral çöküntüsünün yaşandığı camiada kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Konya’da yapılan final maçının ardından kente dönen Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve diğer yöneticiler, herhangi bir açıklama yapmazken, Alanyaspor maçı sonrası Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın yardımcılarının bazı personelle vedalaşmaları, Vural’ın yeniden görev almayacağı şeklinde yorumlandı.
Bu arada, kaybedilen Alanyaspor maçı sonrası bazı futbolcular, Adana’ya dönmeden tatile çıktılar. Kente dönenler de ertesi gün Adana’dan ayrıldılar.
10 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Mavi-lacivertliler de bu ayın sonu itibariyle tam 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Sözleşmesi sona eren futbolcular arasında  Abdulkadir Özgen, Ahmet Burak Solakel, Barış Başdaş, Hüseyin Kala, İbrahim Dağaşan, Joseph Larweh Attamah, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Umut Sözen, Emrullah Şalk ve Emin Aladağ, yer alıyor.
Adana Demirsporlu taraftarlar da takımın geleceği ile ilgili olarak yöneticilerden bir an önce açıklama yapmalarını bekliyorlar.
 

Adana demirspor sessizlik play-off