Adana Demirspor, milli maç arasına yaralı girdi

Sezon başından bu yana oynadığı kötü futbola karşın 3 deplasman maçından galibiyetle ayrılmayı başaran Adana Demirspor, Ankara'da bu kez kaçamadı. Mavi Lacivertli takım galibiyet parolasıyla çıktığı Ankara deplasmanında Osmanlıspor'a 1-0 yenilerek milli maç arasına yaralı girdi.

Mavi lacivertli ekibin Osmanlıspor karşısında aldığı yenilgiyle bir büyü de bozulmuş oldu. Maçın bitimiyle, Adana Demirspor'un deplasmanda kazanma geleneği ve galibiyet seri sona erdi.
 
KÖTÜ FUTBOL FITIK ETTİ
Adana Demirspor'un Osmanlıspor maçındaki kötü oyunu, hem tribünde maçı izleyen, hem de ekran başındaki taraftarları fıtık etti. İlk yarı rakip kaleye gidemeyen Mavi Lacivertliler, ikinci yarı yediği golden sonra beraberlik için atak yapmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kutlu'nun ikinci yarı yaptığı değişiklikler de takımı hareketlendirmeye yetmedi. Golden sonra oyunun hakimiyetini ele geçirse de, rakip kalede pozisyon üretemeyen Adana Demirsporlu futbolcular bal yapmayan arı gibiydi. Mavi Lacivretli takımın 8 haftalık periyodda Eskişehirspor maçı dışında oynadığı futbolla taraftarları endişe yaşatmaya başladı.
 
5 HAFTA SONRA YENİLDİ
Adana Demirspor ligin ikinci haftasında Adana'da Denizlispor'a mağlubiyetinin ardından 5 hafta sonra ilk kez yenildi. Mavi Lacivertliler 5 haftalık periyodda 4 galibiyet, bir beraberlik almıştı. 5 hafta sonra yenilgiyle tanışan Adana Demirspor, 8'inci hafta sonunda lider Gençlerbirliği'nin 8, ikinci sıradaki Boluspor'un 4 puan gerisine düştü.
 
GALİP GÜZEL ÖZÜR DİLEDİ
Adana Demirspor Kaptanı Galip Güzel, Osmanlıspor maçında alınan yenilgiden sonra taraftarlardan özür diledi. Osmanlı maçında tribünlerinde yerini alan Mavi Lacivertli taraftarların yanına giden Kaptan, ""Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız. Bugün burada sizlere layık olamadık. Ancak sezon sonunda şampiyon olacağız. Alacağımız galibiyetlerle bu mağlubiyeti unutturacağız." dedi.
Bu arada, maç sonunda takım soyunma odasının yolunu tutarken, Pote, Kosecki, Orkan Çınar, Galip Güzel ve Hakan Bilgiç tribündeki taraftarlara gitti. Taraftarların tüm takımı çağırması üzerine Kaptan Galip Güzel, soyunma odasına giderek takım arkadaşlarını taraftarların yanına getirdi.
 
TRİBÜN YİNE ŞOV YAPTI
Adana Demirspor taraftarı Ankara'da görevini yaptı. Tribünlerde yerini alan 956 Adana Demirspor taraftarı maç öncesi, maç sırası ve maç sonrasında takımı lehine tezhürat yaptı. Taraftar ev sahibi takımın taraftarlarını susturmayı başardı.
 
TRAORE'YE YAŞ GÜNÜ
Adana Demirspor'un orta saha oyuncularından Hamidou Traore, 22'inyi yaşını Ankara deplasmanında kutladı. Başarılı futbolcu, doğum gününde takım arkadaşları ile birlikte pasta kesti.
 
SANCAK TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Osmanlıpsro maçında da takımın yalnız bırakmadı. Başkan Sancak, daha önceki maçlarda olduğu gibi, bu maçta da trübenlerde yerini aldı.
 

Adana Demirspor Osmanlıspor