Adana Demirspor'un kongresi yapıldı

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un kongresi yapıldı. Başkan Murat Sancak, hiç kimsenin takımın üstünde olamayacağını söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un kongresi yapıldı. Başkan Murat Sancak, hiç kimsenin takımın üstünde olamayacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen kongrenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çokduygulu yaptı. Çokduygulu, Başkan Sancak’ın kulübün yaşamasını için her şeyi yaptığını belirterek, ‘’Başkan Sancak şehri ve siz taraftarları sevdiği için bunları yaptı. Adana Demirspor’u da şampiyon yapmadan gitmez’’ dedi.
Divan Başkanlığı’nı Mehmet Fatih Özlük’ün yaptığı kongrede daha sonra yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporları ibra edildi. Ardından kürsüye çıkan Başkan Murat Sancak, 3 yıl önce AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun çağrısı ve kıramayacağı bir büyüğünün çağrısı üzerine kente gelip Adana Demirspor’a başkan olduğunu söyledi.
Kendisine 35 milyon lira olarak söylenen borcun kulübe gittiğinde 110 milyon liraya çıktığını belirten Sancak, ‘’Takımın 2,5 futbolcusu vardı. Apar topar transferler yapmak durumunda kaldık. Elbette yanlış transferlerimiz olduğu bunları kabul ediyoruz. Yaptığımız her şeyi Adana Demirspor kulübü için yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Hiç kimse takımın üstünde olamayacak. Her şeyi Adana Demirspor için yapacağız. Bundan emin olmanızı istiyorum’’ dedi.