Adana derbisi dördüncü hafta

TFF 1. Lig Fikstürü çekildi. Buna göre, temsilcilerimizden Adanaspor lige Akhisar deplasmanında, Adana Demirspor ise sahasında Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak.Adana derbisi ise ligin dördüncü haftasında Adanaspor'un ev sahipliğinde oynanacak.

TFF 1. Lig Fikstürü çekildi. Buna göre, temsilcilerimizden Adanaspor lige Akhisar deplasmanında, Adana Demirspor ise sahasında Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak.Adana derbisi ise ligin dördüncü haftasında Adanaspor’un ev sahipliğinde oynanacak.
2019-2020 TFF 1. Lig fikstür çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.Fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, TFF 1. Lig kulüpleri başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
TFF 1. Lig, 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlarken, sezon 2 Mayıs 2020 tarihinde tamamlanacak. TFF 1. Lig'de 24. ve 27. hafta maçları hafta içi oynanacak.Buna göre, temsilcilerimizden Adanaspor lige Akhisar deplasmanında, Adana Demirspor ise sahasında Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak. Adana derbisi ise ligin dördüncü haftasında Adanaspor’un ev sahipliğinde oynanacak.
 
Adanaspor’un ilk yarı fikstürü:
Akhisar -Adanaspor
Adanaspor-Eskişehir
Osmanlı-Adanaspor
Adanaspor-Demirspor
Erzurum-Adanaspor
Adanaspor-Altay
Ümraniye-Adanaspor
Adanaspor-İstanbulspor
Balıkesir-Adanaspor
Adanaspor-Boluspor
Keçiören-Adanaspor
Adanaspor-Giresun
Adanaspor-Bursaspor
Altınordu-Adanaspor
Adanaspor-Menemen
Hatay-Adanaspor
Adanaspor-Karagümrük