Adana Engelliler Play-off'u garantiledi

Tekerlekli Sandalye 3. Lig B Grubu'nda mücadele eden TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü deplasman oynadığı Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 70-31 yenerek Play-Off'a gitmeyi garantiledi.

Tekerlekli Sandalye 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü deplasman  oynadığı Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 70-31  yenerek Play-Off’a gitmeyi garantiledi.
Kayseri’de oynan maçta TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü üstün oynadığı 12 karşılaşmayı da kazanarak namağlup olarak liderliğini sürdürdü.

TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü çalıştırıcısı İlker Yenigün,12’da 12 yaparak Play-off kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek,” Artık tek hedefimiz plaf-off’ları da başarı ile tamamlayıp 2. lige yükselmek. Ligin bitimine 2 hafta kala aldığımız galibiyetle Play-Off maçlarına gitmeyi garantiledik. Deplasmanda Melikgazi Bld ile yapılan maçı 31-70 kazandık. Bu güzel sezonda emeği geçen tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolculukta bizlerden desteğini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediyesine ve Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar'aTEMSA’ya, Yüreğir Belediyesine, Seyhan Belediyesine şükranlarımızı iletiyoruz.” dedi.
 

engelliler spor