Adana Engelliler ve Martı Engelliler kozlarını paylaşacak

3.Lig Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde Adana Derbisi

Şehit İlyas Kaya Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Liginde mücadele eden 2 Adana takımı Adana Engelliler Spor Kulübü ve Martı Engelliler Spor Kulübü derbi müsabakasında kozlarını paylaşacak.
Adana Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda Pazar günü 12.00’de yapılacak olan Derbi müsabakası öncesi ligde oynanan 6 hatfa sonunda Adana Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye takımı tüm maçlarını kanarak 12 puanla liderliğini sürdürüyor. Diğer Adana takımı Martı Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ise 6 maçta 10 puan toplayarak 5’nci sırada yer alıyor. 
HER İKİ TAKIMDA İDDİALI
Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ve Antrenör Aydın Kondu ile Martı Engelliler Spor Kulübü Başkanı Başkan Ali Sev Antrenör Ümran Öz, karşılaşmaya oldukça iddialı hazırlandıklarını belirterek, “ Centilmence bir mücadele olmasını diliyoruz. Netice itibarıyla 2 Adana takımıyız. Tüm basketbol severlerin ve yetkililerin karşılaşmamıza ilgi göstermelerini bekliyoruz. Kazanan Adana ve dostluk olsun “ dediler.