Adana Jandarması 24 saat tetikte

Adana İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tüm asayiş olaylarında günün 24 saat hizmet vererek huzuru tesis etmeye çalışıyor.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tüm asayiş olaylarında günün 24 saat hizmet vererek huzuru tesis etmeye çalışıyor.
Seyhan ilçesi Camuzcu Mahallesi’nde yol kontrolü sırasında E.O. isimli yabancı uyruklu şahsın PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak suçundan arandığı jandarma tarafından tespit edilerek sanık gözaltına alındı.
KAÇAMADILAR
JASAT dedektifleri Ceyhan’ın Adapınar Mahallesi’nde kasten adam öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan Z.E isimli şahsı, silaha tehdit suçundan aranan U.B isimli şahsı da Ceyhan’ın Köprülü Mahallesi’nde kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı.
17 KİŞİ GÖZALTINDA
Bir haftalık süre içinde Sarıçam, Yumurtalık Sugözü, Pozantı Kamışlı, Karaisalı Kuzgun ve Çevlik Mahallesi, Kızıldağ Yaylası, Aladağ Ceritler Mahallesi ile Sarıçam Çaylı’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışarak insanların huzurunu bozup malını da alan sanıklara göz açtırmadı. Bu köylerde hırsızlıkları gerçekleştiren kişinin Sarıçam Çaylı Mahallesi’nde ikamet eden M.C.Y isimli şahıs olduğu belirlendi ve yakalanarak gözaltına alındı. M.C.Y’nin dışında toplam 17 kişi de adalete teslim edildiler.
SİLAH VE ESRAR YAKALANDI
Öte yandan yapılan denetimler sırasında 725 gram kubar esrar, 15 gram toz esrar ve 16 gram sentetik bonzai yakalandı. Seyhan’ın Yeşilyurt Mahallesi’nde S.S. isimli şahsın ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde bulundurduğunu tespit eden jandarma ekipleri, ikametinde yaptıkları aramada 2 ruhsatsız tabanca, 1 otomatik av tüfeği, esrar ve kenevir maddelerine ulaştı. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

 

Adana Sarıçam Yumurtalık