Adana'nın Antalya'dan neyi eksik?

Adanalı turizmciler futbol takımlarının kamp yapacağı tesislerin Adana'ya kazandırılmasını istiyor.

Adanalı turizmciler, kentin ikliminin futbol takımlarının kış dönemi kamp yapmaları için Antalya’dan daha elverişli olduğunu, hortum, fırtına gibi doğal afetlere fazlaca rastlanılmadığına işaret edip özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin Çatalan Barajı etrafında futbol tesisleri kazandırması ile futbol takımlarının adresinin Antalya yerine Adana olacağı görüşünde birleştiler.
ADANALI ESNAFIN YÜZÜ GÜLER
Antalya’ya Türkiye’deki ve Dünyanın sayılı merkezlerinden futbol takımlarının kamp yapmak için geldiğini belirten Adanalı turizmciler, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde fazlaca maddi imkâna ihtiyaç olmadan kazandırılacak tesislerin kent ekonomisini canlandıracağına inandıklarını söylediler. Gazetemize konu hakkında bilgi veren Adanalı turizmciler, futbol takımlarının Adana’yı tercih etmesi ile birçok branştaki esnafımıza bu katkının yansıyacağının da altını çizdiler.
SÖZLÜ EVET DESİN, ADANALI KAZANÇLI ÇIKAR
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeni dönem projelerini kamuoyu ile paylaşmadan önce kendi isteklerini de dikkate almalarını isteyen Adanalı turizm işletmecileri, konu hakkında Başkan Sözlü’ye daha önce bu konuyu ilettiklerini ve başkanın ise sıcak baktığını söylediler. Lakin iş yoğunluğu ve seçim atmosferinin verdiği sıkıntılar nedeniyle bu projenin fazlaca dikkat çekmediğini belirten turizmciler, ‘Sözlü bu işe evet der ise Adanalı kazançlı çıkar’ ifadesi ile görüşlerini dile getirdiler.