Adana'nın baharı bir başka güzel olacak

CHP'den Adana milletvekili aday adayı olan Osman Ciritci, 14 Mayıs seçimlerinden sonra ülkeye baharların geleceğini ve bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13.Cumhurbaşkanı olmasının ardından Adana'nın baharının bir başka güzel olacağını söyledi.

CHP’den Adana milletvekili aday adayı olan Osman Ciritci, 14 Mayıs seçimlerinden sonra ülkeye baharların geleceğini ve bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı olmasının ardından Adana’nın baharının bir başka güzel olacağını söyledi.

DONANIMI İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Gazetemizi ziyaret eden CHP’nin Adana’da önde gelen isimlerinden olan Fevzi Ciritci’nin oğlu Osman Ciritci, ülkeyi sadaka toplumu haline getirip korku rüzgarı ile sindiren siyasi iktidarın bahar ayında ülkenin üzerini kaplattığı kara bulutlar ile yok olacağını iddia etti. Ciritci, Millet İttifakı’nın seçimlerin galibi olacağını halkın teveccühü ile gördüklerini belirtti ve tüm Adanalıları Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye destek vermeye çağırdı. Ciritci, profesyonel basketbol oynayan bir sporcu kimliğinin yanında öğretmenlik mesleğini de ifa eden, uzun yıllardır Çukurova Belediyesi’nde de bürokrat olarak görev yapan bir isim olup Adana’ya dair önemli projelerinin bulunduğunu kaydetti.