"Adana'ya şaşı bakıyorsunuz"

İYİ Partili Çulhaoğlu ve Koncuk, turizm konusundaki eksiklikleri meclis gündemine taşıdı

Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Adana’da iç ve dış turizmin gelişmesi için yapılması gerekenleri tespit ederek yıllarca konuşan ancak bir türlü hayata geçiremeyen iktidara seslenip ‘Adana’ya maalesef şaşı bakıyorsunuz’ dedi. Yine İYİ Parti Adana Milletvekili olan İsmail Koncuk ise Karataş ilçesinden Kıbrıs’a düzenlenmesi planlanan feribot konusunu gündeme getirip ilçelerdeki denizlerde neden gemilerin olmadığı sorusunu yöneltti.
NELERİ YAPAMADINIZ?
2004 yılından bu tarihe kadar siyasi iktidarın Adana turizminin kalkınması adına  söylediklerini hatırlatan Milletvekili Çulhaoğlu, ‘Çukurova Havaalanı, Tarsus-Karataş-Yumurtalık-Erzin Sahil Yolu ve 12 bin kapasiteli büyük tatil köylerinin yapımı hani nerede?  Tarihi yerlerin restorasyonu yapıldı mı? Bakanlık bütçesinden neden fazla  bütçe akışı gerçekleştirmezsiniz? Festivallere daha fazla destek verecek misiniz? Anavarza kazı çalışmalarını dahi bitiremediniz’ sözleriyle bakanlık yetkililerine seslendi.
VAKİT GEÇ DEĞİL, HİZMET BEKLİYORUZ
Adana’nın yemek kültürünün ön plana çıkarılmasında, göl civarında tesisler kurularak hayata geçirilmesinde, sağlık turizmini canlı tutacak tanıtımın yapılmasında ve gerekli alt yapının oluşturulmasında, kamp-karavan turizmi konusunda şehrin tesislere kazandırılmasında yeterince başarılı olunmadığını kaydeden İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, ‘Vakit geç değil. Biran önce sözlerimizi ciddiye alarak harekete geçin. Adana sizden hizmet bekliyor’ dedi.