Adanalı çalışarak kazanacak

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre gidermek için seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

Çukurova Barış Gazetesi olarak makamında ziyaret ettiğimiz Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin tüm sorunlarını bilen ve bunlara çözüm yolu bulan bir yönetim anlayışı içinde olduklarını ve devletin imkanları ile Adanalıları da çalışarak kazanma yolunda teşvik edecek tüm yatırımlara imza atmaya çalıştıklarını söyledi.
KAPASİTESİ YÜKSEK SPOR SALONU
Gazetemiz İmtiyaz Sahipleri Durmuş Ali Başkan ve Özcan Aladağ ile Haber Müdürümüz Ömer Alpdoğan ve yazarlarımız Oktay Erol, Mehmet Özler’e Adana’da yapmaya çalıştıkları hizmetlerden kesitler sunan Vali Mahmut Demirtaş, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın son Adana ziyaretinde ilimize bir kapasitesi yüksek olan bir spor salonu yapılması noktasında talimatlarının olduğunu ve bunun gerçekleşmesi içinde harekete geçtiklerini söyledi. Vali Demirtaş, devletin desteğini alabilecek her projeyi dinleyerek, inceleyerek harekete geçirmek için de gayret içinde olduklarının altını kalın çizgilerle çizdi.
BİZİM GÖREVİMİZ HİZMET ETMEK
Adanalı insanlarımızı teşvik edecek, çalışarak kazanmalarını sağlayacak, devletin imkanlarıyla destekleyecek her projede yatırımcının önünü açtıklarını belirten Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ‘Cenab-ı Allah bu şehre her imkanı fazlası ile vermiş. Toplam maliyetin yüzde 75’ini karşılayacak oranda havayı, iklimi, suyu yani doğanın tüm imkanlarını Adanalılara sunmuş. Birey olarak bizlerinde geri kalan yüzde 25’lik kısımda çalışarak kazanmasını bileceğiz. Bizim görevimiz imkanları halkımıza sunmak ve onların yatırıma katkılarını sağlamaktır. Biz de bunun için kendimizi görevli sayıyoruz’ sözleriyle yaptıkları çalışmalardan kesitler sundu.