Adanaspor'a laf getirmeden mücadele ettik

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ''Ligde kalmayı garantiledikten sonra tamamen gençleri oynatmak istiyordum. Son 2-3 haftada genç oyuncuları kullandık. Son maçta Yılport Samsunspor ile oynamasak tamamen genç takımla sahaya çıkmayı düşünüyorduk. Rakibi ve diğer takımları ilgilendirmesi açısından biraz daha duyarlı davranacağız" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ‘’Ligde kalmayı garantiledikten sonra tamamen gençleri oynatmak istiyordum. Son 2-3 haftada genç oyuncuları kullandık. Son maçta Yılport Samsunspor ile oynamasak tamamen genç takımla sahaya çıkmayı düşünüyorduk. Rakibi ve diğer takımları ilgilendirmesi açısından biraz daha duyarlı davranacağız" dedi.
Turuncu-beyazlılar hafta sonu sahasında şampiyonluk mücadelesi yapan Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakat oldukları bildirilen kaleci Karacic, Ozegoviç ve Canberk katılmadı. Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü.
Arın, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, "Kazandığımız Boluspor ve Akhisarspor maçlarından sonra küme düşme sınırındaki Akhisarspor'la aramızdaki 9 puanlık farkın kapanması çok büyük bir mucizeydi. Her şeye rağmen bu ligde kaldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum’’ dedi.
"Yılport Samsunspor karşılaşması, bizim için prestij maçı’’ diyen Arın, şunların kaydetti:
 Adanaspor, marka değeri yüksek bir takım. Biz bugüne kadar Adanaspor'a hiçbir zaman laf getirmeden mücadele ettik. Kim oynuyorsa oynasın görev verdiğim bütün oyuncular Adanaspor formasını sahada en iyi şekilde temsil etmeye çalışır. Takımlardan biri şampiyon olacak. Hangisi şampiyon olursa biz tebrik edeceğiz, alkışlayacağız. Ligde kalmayı garantiledikten sonra tamamen gençleri oynatmak istiyordum. Son 2-3 haftada genç oyuncuları kullandık. Son maçta Yılport Samsunspor ile oynamasak tamamen genç takımla sahaya çıkmayı düşünüyorduk. Rakibi ve diğer takımları ilgilendirmesi açısından biraz daha duyarlı davranacağız. Gençlerin sayısını biraz daha azaltacağız ama kadromuzdaki tamamlayıcıların hepsi gençlerden olacak."