Adanaspor'a taraftardan büyük destek

Spor Toto 1. Lig'de Cumartesi günü sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarlar bir ay sonra kente dönen turuncu-beyazlı futbolcuları antrenman öncesi bağrına basarak büyük destek verdi.

Spor Toto 1. Lig’de Cumartesi günü sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarlar bir ay sonra kente dönen turuncu-beyazlı futbolcuları antrenman öncesi bağrına basarak büyük destek verdi.
Osman Yereşen Tesisleri’ndeki antrenman öncesi 200 kişilik taraftar grubu tesislere geldi. Antrenman sahasındaki tribünde meşaleler yakıp ‘’hoş geldin gönlümün efendisi’’ yazılı pankartlar asan taraftarlar, takımı bağrına bastı.  Teknik Direktör Cihat Arslan, takıma sezon öncesi sahip çıkarak başarı dileklerinde bulunan taraftarların yanına giderek, ‘’Takıma güvenin ve inanın.  Sizin bu güvenceniz bizi başarıya götürecek’’ dedi.
Ardından futbolcular bir saati aşkın süren antrenman gerçekleştirdi.  Futbolcular tam sahada pas ve kuvvete dayalı çalışma gerçekleştirdi.
 
 

Adanaspor taraftar destek