Adanaspor'da neşeli antrenman

Spor Toto 1. Lig de sahasında Samsunspor'u 2-1 yenerek rahat bir nefes alan Adanaspor ara vermeden hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu-beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Spor Toto 1. Lig de sahasında Samsunspor’u 2-1 yenerek rahat bir nefes alan Adanaspor ara vermeden hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu-beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Dün sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenman Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 70 dakika süren antrenman, rejenerasyon çalışması ile başladı. Yarım saha oyun ile çalışmalar son buldu.
Antrenmanda turuncu-beyazlı futbolcuların Samsunspor karşısında alınan galibiyetten dolayı bir hayli neşeli oldukları görüldü.   Hafta sonu deplasmanda yapılacak ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor karşısında galibiyet kovalayacak olan futbolcular, 3 puan alarak tehlike bölgesinden uzaklaşmayı hedefliyor.
Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün de yapacağı antrenmanla sürdürecek.