Adanaspor'dan Çelikcan'a ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana'nın Süper Lig'de temsil edilmesinin önemli olduğunu söyledi.

PTT 1.Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüsleyen Adanaspor'un yöneticilerini Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan makamında kabul etti. Ziyarette Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül, Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yöneticilerden Kasım Naşal ve Haluk Oğuz ile Yüreğir Belediyesi Spor Danışmanı ve Adanaspor'un eski Kaptanı Necip Erdoğan hazır bulundu.
 
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana'nın süper ligde temsil edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve "Biz de üzerimize düşen görevi maddi-manevi yerine getirmeye çalışacağız. Adanaspor'un Süper Lig'de de başarılı olmasını istiyoruz"dedi. Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel de, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür etti ve Adanaspor'un lige çıkmasıylaAdana'nın Süper Lige terfi ettiğini söyledi.
 
Adanaspor'un 7 oy hakkı var
 
TürkiyeFutbol Federasyonu olagan genel kurulunu 9-10 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapacak. Adanaspor bu genel kurulda 7 oy hakkına sahip olacak. PTT 1.Ligi'nde Adanaspor'un iki oy kullanma hakkı bulunurken, Turuncu-Beyazlı takım Süper Lige terfi ettiği için 9-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak genel kurulda 7 oy kullanabilecek.
 
Çocuk Festivali'nin onur konuğu Adanaspor olacak
 
İzmir'de Altınordu ile Çamdibispor kulübünün ortaklaşadüzenlediği onuncu Çocuk Festival Şenliğine Adanaspor'un altyapısında U-10 ve U-11 takımları onur konuğu olarak davet edildi. Altınorduve Çamdibispor'un geleneksel hale getirdiği festivalde Altınordu hem altyapısını geişletmek hem de burada turnuvaya katılma şansı yakalayan geleceğin sporcu adaylarını kendilerini geliştirme fırsatı veriyor.
 
Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın,İzmir'de düzenlenen bu turnuvaya birçok kulübün katıldığını hatırlatarak, Bu sene de Adanaspor davet edildi. Adanaspor için çok önemli turnuva,Bu şenliğe katılmamız ve çocuklarımızın orada olup futbol eğlencesini yaşaması onlar içinde ayrı bir heyecan olacaktır. Bize bunu layık gören Altınordu ve Çamdibi kulübüne teşekkür ediyorum. Bizim oraya gitmemiz için olanak sağlayan Başkanımız Bayram Akgül'e de şükranlarımızı sunuyorum."dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adanaspor Süper Lig