Adanaspor'dan moralsiz başlangıç

Spor Toto 1. Lig'de ilk 3 haftada sadece bir puan alabilen Adanaspor'da hafta sonu deplasmanda yapılacak Altay maçı hazırlıkları moralsiz başladı.

-  Spor Toto 1. Lig’de ilk 3 haftada sadece bir puan alabilen Adanaspor’da hafta sonu deplasmanda yapılacak Altay maçı hazırlıkları moralsiz başladı.
Dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanan futbolcular, Altay maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Cihat Arslan’ın nezaretinde başladı. Bir saati aşkın süren antrenman öncesi Teknik Direktör Arslan, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Arslan, toplantıda futbolcularından bir an önce toparlanmalarını istedi.
Bu arada, sakat futbolculardan Yener’in görev verilmesi halinde Altay maçında oynayabileceği, Onur Akbay’ın durumuna ise karşılaşma öncesi bakılacağı öğrenildi.
 
 
TEVFİK ALTINDAĞ ALTAY’DA
 
Öte yandan, Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Tevfik Altındağ Altay ile anlaştı.
Almanya doğumlu Tevfik Altındağ ile Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya gelen Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, 29 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. 
Almanya’da SV Böblingen altyapısından yetişen Tevfik Altındağ, 2007 yılında SSV Reutlingen takımından Ankaragücü’ne attığı imza ile yurda döndü. Türkiye’de Sivasspor, Kocaelispor, Eyüpspor ve Adanaspor formalarını terleten Tevfik, siyah-beyazlılarla ilk antrenmanına çıkarken son 2 sezonda büyük bir çıkış yakalayan Altay’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. 
 

Adanaspor Altay