Adanaspor transferde frene bastı

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, transfer piyasasında fiyatların oldukça yüksek olduğunu belirterek, ''Transferde aceleci olmayacağız. Şu an transferleri beklemeye aldık. Fiyatların makul düzeylere inmesini bekliyoruz'' dedi.

Süper Ligin yeni takımlarından Adanaspor,  piyasanın oldukça yüksek olması nedeniyle transfer çalışmalarını beklemeye aldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu,  fiyatların makul düzeylere inmesinin ardından transferlere başlayacaklarını söyledi.
İpekoğlu, Çukurova Barış Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, takımın 12 yıl aradan sonra Süper Lige yükseldiğini bu nedenle taraftarın beklentisinin yüksek olduğunu belirterek,  ‘’Taraftarın beklentisine yanıt verecek doğru transferler yapacağız. Ancak bunun içinde aceleci olmayacağız’’ dedi.
 
Transfer çalışmaları kapsamında görüştükleri futbolcular olduğunu belirten İpekoğlu, ‘’Ancak fiyatlar oldukça astronomik. Bundan dolayı transferi şimdilik beklemeye aldık. Fiyatların istenilen yani makul düzeylere inmesini bekliyoruz. En az 7-8 transfer yapacağız. Hazırlık kampında yapacağımız hazırlık maçlarının ardından eksiklikler görürsek 2-3 tane daha transfer yapabiliriz’’ dedi.
-NDUKA KENDİSİ GİTMEK İSTEDİ, UCHE KALU GERİ DÖNEBİLİR-
İpekoğlu,  takımda kalmasını istediği futbolculardan Nduka’nın sözleşmesi bittikten sonra kendisinin Avrupa’da oynamak için ayrıldığını, Uche Kalu’nun da  ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini bildirdi. Uche Kalu’nun şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşma sağlamadığı yönünde duyumlar aldıklarını belirten İpekoğlu, bu futbolcunun yeniden takıma dönebileceğini kaydetti.
Bu arada, Adanasporda sezonun ilk hazırlık kampı 29 Haziran Çarşamba Günü Adana’da başlayacak.

Adanaspor Engin İpekoğlu transfer Nduka Uche