Adanaspor'un işi mucizeye kaldı

TFF 1.1 Lig'de sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un işi mucizelere kaldı. Turuncu-beyazlılar yarın deplasmanda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi yapan Boluspor ile zorlu bir maça çıkacak.

TFF 1.1 Lig’de sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor’un işi mucizelere kaldı. Turuncu-beyazlılar yarın deplasmanda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi yapan Boluspor ile zorlu bir maça çıkacak.
Turuncu-beyazlılar Cuma günü yaptıkları Balıkesirspor maçının ardından ara vermeden Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde bir saati aşkın çalışma yaptı.
Turuncu-beyazlılar bugün sabah saatlerinde yarın yapacağı maç için sabah Bolu’ya hareket edecek. Turuncu-beyazlılar yarın deplasmanda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi yapan Boluspor ile zorlu bir maça çıkacak.
GÖREVİMİZ KRİZ YÖNETMEK
Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, kalan 8 maçta neler yapabileceklerini düşüneceklerini belirterek, ‘’Bulunduğumuz hedeften varmak istediğimiz hedefe nasıl gideceğiz diye bakacağız. Biliyorsunuz maçların araları kısa. Beni tanıyorsunuz. Bende mazeret, şikayet yok. Görevimiz kaos ve kriz yönetmek. Yıllardır bu konuda başarılı oluyoruz. İnşallah bu sezonda aynı şekilde bitireceğiz” dedi.