Adanaspor'un minik ziyaretçileri

PTT 1.Lig'in şampiyonu Adanaspor ligin son haftası oynayacağı V.Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarına Osman Yereşen Tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular 5’e 2 çalışma yaptı. Toros kaplanları antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı idman yaptı.
Antrenmana gelen anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri yeşil beyazlı futbolculara sürpriz yaptı. Antrenman sahasına giren minik öğrenciler renkli görüntüler oluştururken, bazı öğrenciler futbolcularla top oynadı. Adanasporlu futbolcular minik öğrencilerle yakından ilgilenirken, öğrenciler yanlarında getirdikleri formaları futbolculara imzalattı. Ömer Haluk Özuçak İlkokulu 1H sınıf öğretmeni Mustafa Aykaç ise kaptan Merthan Açıl’a çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu. Kafile daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
Adanaspor’un barbekü keyfi
Adana’nın ünlü restoranlarından Zeki Usta Kebap Adanaspor’a barbekü partisi verdi.
Osman Yereşen Tesisleri bahçesinde gerçekleştirilen barbekü partisine Adanasporlu  teknik heyet futbolcular  yönetim kurulu üyeleri ve kulüp personeli katıldı.Spor Toto Süper Lig için gün sayan turuncu-beyazlı ekip PTT 1.Lig’inin son maçında rakibi V.Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Zeki Usta Kebap’ın organizasyonunda moral depoladı. Öte yandan futbolcuların ocak başına geçerek objektiflere poz vermesi ortaya renkli görüntüler çıkardı. Adanaspor takım kaptanı Merthan Açıl  Zeki Usta Kebap ailesine düzenlenen bu organizasyon için teşekkür etti.
 
 
Cumartesi günü saaat 19:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Adanaspor – V.Elazığspor karşılaşmasının hakem dörtlüsü belirlendi. Mücadelenin orta hakemi İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan olurken yardımcılıklarını ise Bülent Gökçü ve Gökmen Olgaç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yalova bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu.
 
Öte yandan Önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Adanaspor’un V.Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın da biletleri satışa çıktı. Buna göre bilet fiyatları;
Kale Arkası : 5 TL
Maraton : 10 TL
Kapalı Alt : 15 TL
Kapalı Üst : 20 TL
 

Adanaspor ziyaret barbekü