Adanaspor Vali Demirtaş ile Soner Çetin'i ziyaret etti

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül Adana'da göreve bu hafta başlayan Vali Mahmut Demirtaş ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret etti.

Başkan Bayram Akgül ile yöneticilerden  Bülent Uzel ve Av. Ali Erkin Doygun, yeni Vali Demirtaş'a nezaket  ziyareti gerçekleştirdi.. Adanaspor'un şampiyonluğu ile kentin onurlandığını ifade eden Vali Demirtaş, aynı başarının Spor Toto Süper Liginde göstermesi temennisinde bulundu..Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de Adana’yı Süper ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Çetin ve Akgül tesis için biraraya geldi
 
Osman Yereşen Tesisleri için Adanaspor yönetimi ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin biraraya geldiler. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yöneticilerden Bülent Uzel ve Av.Ekin Doygun, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aslanlıoğlu da yer aldı.Tesisi konusunda biraraya gelen iki başkan proje üzerinde konuştular önümüzdeki günlerde detaylar hakkında bilgi verilecek.
 
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek,’Soner başkanımız geçen yıl bizi ziyaret etti.Şampiyon olun size tesis yapacağız demişti. Başkan beni aradı ve ben de ziyarete geldim.. Adana ve Adanaspor camiası adına kendisine teşekkür ediyorum. İnşaallah  herşey daha iyi olacak.’dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise,’Bayram beye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Adanaspor lige çıksın biz de üzerimize düşeni yapacağımıza dair söz verdik. Sosyal medyada Soner Çetin sözünü tutacak mı soruları soruldu. Ben de Soner Çetin sözünün eridir ifadesini kullandım. Sözümüzü tutacağız. Adanasporlular rahat olsun. Adanasporluları memnun edecek proje üzerinde çalışıyoruz. Adana sevdalıların da Adanaspor için üzerine düşeni yapmalı. Diğer kurumların da Adanaspora sahip çıkması gerekiyor.’ifadelerini kullandı.
 

Adanaspor Bayram Akgül Vali Soner Çetin