Aday tanıtımında Adana büyük ilgi gördü

MHP, milletvekili adaylarını Ankara'da düzenlenen görkemli bir törenle tanıttı. MHP'nin Adana Milletvekili Adayları törende büyük alkış aldı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayları, Genel Merkez tarafından Ankara'da tüm adaylar için düzenlenen muhteşem bir törenle tanıtıldı.
BAHÇELİ, SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI
MHP Genel Merkezi, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde sıralamaya giren adaylar için Ankara'da tanıtım töreni düzenledi. Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen ve semah gösterileri, halk oyunlarıyla anlamlı kılanan törende MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin seçim beyannamesini de açıkladı. 
ADANA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
MHP Adana Milletvekili Adayları sahneye alınarak isimleri okunup tanıtıldı. MHP Adana milletvekili adayları, törende en çok ilgi gören isimler oldu. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tanıtımın ardından Adana Milletvekili Adaylarıyla toplu fotoğraf verdi. Avcı, yaptığı açıklamada "Tarihi tanıtım toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi'nin her mensubu bir kez daha onur ve gurur duydu. Türkiye'nin ve Türk milletinin her sıkıntılı anında varlığıyla güven veren MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, sadece 82 milyon vatandaşımızın değil tüm mazlumların,Türk-İslam Dünyasının umudu oldu." şeklinde konuştu.
PROJELERİN ANA İLKELERİ
Avcı, beyannamede öğrenciden, polise, askere, esnaftan, çiftçiye, memura, işçiye, emekliye ve ev kadınına, kader kurbanlarına kadar çok önemli haklar sağlayan, sayılan alanlarda birçok mağduriyeti ortadan kaldıracak maddeler bulunduğunu belirterek "Milliyetçi Hareket; seçim beyannamesiyle daha adil bir paylaşım, daha çok fırsat eşitliği, daha üretken bir ekonomi, daha tutumlu bir toplum, daha fazla yatırım ve istihdam, daha huzurlu bir millet, daha ahlaklı bir kazanç, daha doymuş aile, daha sağlıklı bir insana ulaşmak için çağrıda bulunmaktadır." bilgisine yer verdi.
ADALET, BİRLİK, CUMHURİYET, HUZUR VURGUSU
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Çağrımız adalete ve hakkaniyetedir. Çağrımız bekaya ve birliğedir. Çağrımız cumhurun ittifakına, Cumhuriyet'in iradesine, huzura, mutluluğa, refaha ve esenliğedir. Milletvekili adaylarımızla bu şuurla yola çıktık. Hedefimiz, yüce milletimizin ve Adana'mızın partimiz tarafından Mecliste en güçlü şekilde temsil edilmesi, Cumhur İttfakının başarısıdır. Gayret bizim, takdir Allah'ındır. " dedi.

 
 

MHP Adana aday tanıtım