Adliyede 'bayram selfiesi'

Adana Adliyesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde, yargı mensupları ile çalışanları birbirlerinin bayramını kutladı. Adliye çalışanları, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile birlikte 'bayram selfisi' çekti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Adana Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak’ın ev sahipliğindeki bayramlaşma töreni, adliye ana hizmet binasında bulunan açık alanda gerçekleşti. Adana Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, hakimler, Cumhuriyet savcıları, müdürler ve personelin katıldığı bayramlaşma samimi bir havada gerçekleşti. Bayram tatilinin ardından yeniden bir araya gelen yargı mensubu ve çalışanları, birbirlerinin bayramını kutlayıp güzel temennilerde bulundu. Hazırlık Bürosunda çalışan bir grup personel, bayramını kutladıkları Başsavcı Yeldan ve Başsavcı Vekili Cumali Tülü ile birlikte ‘bayram selfiesi’ çekti.
                ‘BAYRAMLARI DOLU DOLU YAŞAMAK HEPİMİZİN MUTLULUĞU’
            Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, bayramların sevgi, saygı ve yakınlaşma anlamı taşıdığını belirterek, “Bayramların insanlarımız arasındaki hoşgörüye, aile bağlarına, sosyal ilişkilere çok önemli bir etki ve katkısı var. Bu manevi yönüyle bayramları dolu dolu yaşamak, sevincimizi paylaşmak hepimizin mutluluğu. Huzur dolu nice bayramlara erişmek dileğiyle, tüm adliye çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyoruz” dedi.  

Adliyede bayram selfiesi