AK Parti Aladağ İlçe Özen'e emanet

AK Parti'nin ilçe gençlik kollarının kongre heyecanı sürüyor. Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçe kongrelerinin ardından Aladağ kongresini de yapan Ak Parti Gençlik yoluna emin adımlarla ilerliyor.

AK Parti’nin ilçe gençlik kollarının kongre heyecanı sürüyor. Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçe kongrelerinin ardından Aladağ kongresini de yapan Ak Parti Gençlik yoluna emin adımlarla ilerliyor.
Aladağ Ak Parti İlçe Gençlik Kolları seçiminde konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, üretken ve çalışkan bir gençlik ile AK Parti’nin bayrak yarışında yer alan tüm genç arkadaşlarını kutladı ve onlara şu önerilerde bulundu. “Liderimiz, genel başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız biz gençlere güveniyor, inanıyor. Bu ülke için tüm fedakarlıkta bulunan Sayın Genel Başkanımız gibi heyecanınızı yitirmeden, projeler üretip bunları hayata geçiren, şehrinin, beldesinin, mahallesinin sorunlarını çözmek için kendisini bir nefer gibi gören gençler olarak Aladağ ilçemizde de partimizi üst noktalara taşıyacağız. Bunun hissini bugün tüm kardeşlerimin gözlerinden okuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”
AK Parti Aladağ İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Fatih Özen getirilirken yönetim kurulundaki genç isimlerin de heyecanlı oldukları gözlendi. Seçimlere Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’te katıldı.