Ak Parti'de Korkut Daban Seyhan İçin Adaylığını Açıkladı

Ak Parti'de Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan İlçe Başkanlarının kongrede yeniden aday olmayacaklarını açıklamasının ardından Başkan olmak isteyen isimler birer birer ortaya çıkmaya başladı. Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Seyhan'da yarış iyice kızıştı. Siyaset Bilimci, eğitimci, yazar Korkut Daban da Seyhan İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan'ın bir süre önce yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçede büyük bir sürpriz yaşandı.
Ak Parti Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Daban da adaylığını açıkladı.
Yerel seçimlerdeki gayreti ve başarısıyla adından söz ettiren siyaset bilimcisi, eğitimci, yazar Korkut Daban ismi kulislerde heyecan oluşturdu. Önemli isimlerin yarışacağı Seyhan İlçe Kongresi öncesinde adaylar kulis çalışmalarına hız vermiş durumda olsa da Korkut Daban ismi bir adım öne çıkıyor.
Yaptığı televizyon ve radyo programları ile de tanınan Daban yerel ve ulusal bir çok STK'nın da yönetiminde aktif olarak görev alıyor.
Ceyhan, Yüreğir ve Seyhan İlçe Başkanlığı için Genel Merkez Bölge Koordinatörleri bugün ve yarın Adana'da görüşme yaptıktan sorna karar genel merkez tarafından belirlenecek.

korkut daban seyhan ak parti adana başkan