AK Partili belediyelerden eğitime destek

Tablet, bilgisayar, televizyon gibi ekipman desteği için Özhaseki'den talimat aldılar.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki dün bir talimat yayınladı ve AK Partili belediyeler Covid-19 sürecinde uzaktan eğitim alan dezavantajlı öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için harekete geçti.

İMKÂNLAR SEFERBER EDİLECEK
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının koordinesinde dayanışma kampanyası başlatan AK Partili belediyeler, uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet, bilgisayar ve televizyon desteğinin yanı sıra; servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği sağlayacak. Ayrıca AK Belediyeler imkânları ölçüsünde EBA Destek mobil araçları vasıtasıyla dezavantajlı bölgelere de hizmet verilebilecek.

AK PARTİLİ 3 BELEDİYE VAR
AK Partili belediyeler pandemi süresince ekipler kurarak VEFA Sosyal Destek Grupları içerisinde vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermişlerdi. Ayrıca AK Partili belediyelerden bazıları son olarak filyasyon ekibine destek vermek adına yemek, araç ve şoför temininin de bulunmuşlardı. Adana’da Yüreğir, Tufanbeyli ve Aladağ Belediyeleri AK Partili belediyeler olduğundan bu talimata kentimizde 3 belediyenin uyması bekleniliyor.