AK Partililerden tapu müjdesi

AK Parti Adana Milletvekilleri ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, Adana ve Mersin'deki 10 mahallede 72 yıldır devam eden arsa sorununu çözüp, bu mahallelere giderek vatandaşlara tapu müjdesi verdi.

AK Parti Adana Milletvekilleri ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, Adana ve Mersin’deki 10 mahallede 72 yıldır devam eden arsa sorununu çözüp, bu mahallelere giderek vatandaşlara tapu müjdesi verdi. Adana Milletvekilleri, “Bu sorunun çözümünde büyük destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Parti sözcümüz Ömer Çelik’e, Genel Başkan Yardımcımız Jülide Sarıeroğlu ve İl Başkanımız Mehmet Ay'a teşekkür ederiz” dedi.
‘ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN’
AK Partililer Dervişli, Mürseloğlu, Salmanbeyli, Karayusuflu ve Yalmanlı Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekilleri ve Başkan Özkan, vatandaşlara, 72 yıllık tapu sorunlarını çözdüklerini müjdeleyip, kanun teklifinin yasalaşması hakkında bilgi verdiler. Uzun yıllar sonra tapularını almaya hak kazanmanın sevincini yaşayan vatandaşlar da, “Allah sizden razı olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizleri büyük bir sorundan kurtararak yıllar sonra tapularımıza kavuşmamızı sağlayan tüm milletvekillerimize ve Başkanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.