Akademi Spor Kulübü, 15. yılını kutluyor

ADANA'da çocukları ve gençleri, başta basketbol olmak üzere sporun çeşitli branşlarına teşvik etmek, bilinçli spor yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Akademi Spor Kulübü, 15. yılını kutluyor.

Şimdiye kadar Adana’da “minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler” kategorilerinde binlerce çocuk ve gencin basketbolda kendilerini geliştirmesine, yüzlercesinin sporcu kimliği kazanmasına önderlik eden, bu arada çok sayıda ulusal nitelikli organizasyonu gerçekleştiren  Akademi Spor Kulübü’nün kurucusu K.Kaan Şen, 15. yılda etkinlik şemsiyesini genişleteceklerini söyledi. Faaliyet alanlarına doğa ve kamp sporlarını, spor, müzik ve kültür organizasyonlarını ekleyen Akademi Spor Kulübü kurucusu K. Kaan Şen, “Tıpkı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi ‘Zeki, çevik ve ahlaklı’ bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Çocuk ve genç yaştaki sporcularımızın sadece güçlü birer sporcu değil, Atatürk ilke ve devrimlerine inanmış iyi bir yurttaş olmalarını da önemsiyoruz. “dedi.
İKİ SODES PROJESİ TAMAMLADILAR
Şimdiye kadar basketbol, voleybol, jimnastik, atletizm federasyonları ile koordineli çalışarak ulusal ve uluslararası organizasyonları koordine ettiklerini, Türkiye’de ilk kez 7 ilde gerçekleşen “Spor oyunları” etkinliğini başlattıklarını kaydeden K.Kaan Şen, şimdiye kadar iki kez Sosyal Destek Projesi (SODES)’in kabul ettiği iki projeyi de başarıyla tamamladıklarını kaydetti.
 

Adana Akademi Spor