Akan'dan STK'lara ziyaret

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Seyhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Çalışmaları Kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcilerini Ziyaret Etti.

Adana Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Abdulkerim Arıkan, Adana Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası ve S.S. 59 Nolu Kooperatif Başkanı Niyazi Göğer, Adana Auto Center Başkanı Şakir Kara, Yeşilevler Dolmuş Kooperatifi Başkanı Çetin Lala, Barkal Dolmuş Kooperatifi Yönetimini ziyaret eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan, STK’ların toplumdaki önemine işaret etti.
 
STK’ların toplumun temel dinamikleri olduğunu dile getiren Akan, “Vatandaşlarımızın temel haklarını dile getirmek ve kendi içerisinde koordineyi sağlama gibi çok önemli bir görevi yürüten STK temsilcilerimizle yakın işbirliği içerisinde olarak, çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
 
Akan, STK’ların taleplerinin vatandaşlarının sorunları olduğuna işaret ederek, “Vatandaşlarımızın her türlü sorunlarına kayıtsız kalmayan AK Parti, tüm taleplere kayıtsız kalamamaktadır. Bu bağlamda ziyaret ettiğimizde yakın ilgi ve alakalarını gördüğümüz STK Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine ile Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Abdulkerim Arıkan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Seyhan Ahmet Akan