Akça: Zafer Bayramı kutlu olsun

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Adanalıların bayramını kutladı.

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Adanalıların bayramını kutladı.
Akça açıklamasında şu konulara değindi. “30 Ağustos Türk tarihine büyük zaferler ayı olarak kazındığını belirten Başkan Akça Malazgirtte 1071 de Sultan Alpaslan tarafından kapıları aralanan Anadolu’nun Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün önderliğinde 30 Ağustos 1922 de kazanılan Baş Komutanlık Meydan Muharebesi ile ilelebet Türk Milletine vatan olduğu bir kez daha dünyaya kanıtlanmıştır. Başkan Akça “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK çocuklar ve gençler için şunları söylemiştir. Gençler cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz siz almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamış gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum. Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi ışıklı çiçekleri onlardır bütün ümidim gençliktedir. Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve sürdürecek sizlersinizsözü ders niteliğindedir bu sözlere layık olmak için var gücümüzle çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Hedefimiz ülkemize değer katacak ihracatçımızın, esnafımızın, KOBİ’lerimizin sanayicilerimizin önünü açacak Milletimizin refah seviyesini artıracak çalışmalara imza atmaktır. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kanlarıyla canlarıyla bu aziz vatanı bizlere emanet eden ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyor aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.