Akgül, ''Engin İpekoğlu ile yola devam edeceğiz''

Şampiyon Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül, LİG TV Maraton Programına konuk oldu. Şansal Büyüka ve Tümer Metin'in sorularını yanıtlayan Akgül, teknik direktör Engin İpekoğlu'nun Süper Ligde de takımın başında olacağını söyledi.

Ligin başında herkesin Adanaspor’a küme düşer gözüyle baktığını, kendisinin ise ligin başından itibaren şampiyon olacaklarına inandığını belirten Akgül, ‘’Allaha şükürler olsun ki bunu gerçekleştirdik’’ dedi.
 
 
‘’Ben bu şehirde alt yapı oyuncularını oynattığımda herkes beni eleştirdi’’ diyen Akgül, şunları kaydetti:
 
‘’Ama bugün baktığımızda Adanaspor alt yapısında üç tane çocuk bugün banko oynuyor. Ayrıca 9 tane alt yapı oyuncumuz şuan A takımda. Bu konuda bir teşekkür etmek istiyorum sezon başı takımın başında bulunan  alt yapı sorumlumuz sayın Eyüp Arın'a ve transferlerde emeği geçen yurt dışında oyuncularımızı izleyen sayın Nurettin Koç'a ve daha sonrasında Engin hocama teşekkür ediyorum. Bu başarı sadece Bayram Akgül'ün başarısı değildir.  Yönetici arkadaşlarımız, ağabeyim Hamza Akgül, arkadaşlarım, dostlarım, ailem en kötü günümde bile yanımdan hiç ayrılmadılar. Bizi destekledikleri ve yalnız bırakmadıkları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.
 
 
19 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladık. Takım olarak müthiş bir başarı. Umarım Adanaspor kalıcı olur. Adanaspor'da. bugün ben varım yarın başka birisi olabilir. Şirket olması Bayram Akgül'ün anlamına gelmiyor. Burada en önemli olan bir konu borçsuz bir şekilde Lig'e çıkmamızdır. Şuan için kulüp olarak hiç borcumuz yok.’’
 
-TAKVİYELER OLACAK-
 
 
Akgül, genç oyunculardan ve takıma katkı koyan takımı şampiyonluğa taşıyan oyunculardan vazgeçmeyeceklerini de kaydederek, şöyle devam etti:
‘’Ancak mutlaka ki takviyeler gerekecek ve olacaktır. Bunun ne kadar ve ne seviyede olduğuna teknik heyetimizle birlikte karar vereceğiz. Dolayısıyla Süper Lig'e çıktık diye çok büyük transferler yapacağız, çok büyük isimler alacağız diye bir şey yok. Kimse bizden böyle bir şey beklemesin. Ayağımızı sağlam basacağız. Biz bu kadroyu sezon başı kurduğumuzda herkes küme düşer diyordu ancak bugün Allah'a çok şükür şampiyon olduk. Adanaspor iyi bir takım, iyi kadro, çok iyi arkadaş ve iyi bir aileyiz. Dolayısıyla bunların hepsi bir araya gelince başarıda geliyor.’’
Akgül, bir soru üzerine şu an takımdaki en değerli oyuncuya 400 bin ödediklerini de sözlerine ekledi.
 

Adanaspor Bayram Akgül Engin İpekoğlu