Akıllarından ''şampiyonluk'' çıkmıyor

TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, camia şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların akıllarından ''şampiyonluk'' çıkmıyor.

TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, camia şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların akıllarından ‘’şampiyonluk’’ çıkmıyor.
Mavi-lacivertliler, Menemenspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda Teknik Direktör Aybaba işi sıkı tutarak, futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Oyuncularıyla guru duyduğunu belirten Aybaba, ‘’Son maçı daha da ciddiye alıyorlar. İstekleri, coşkuları o yönde. İnşallah Menemenspor maçını da kazanıp Adana Demirspor'u şampiyon yapacağız’’ dedi.
Bu arada, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların akıllarından ‘’şampiyonluk’’ çıkmıyor. Camiada hemen hemen herkes ‘’biz şampiyon olacağız’’ cümlesini ezberlemiş durumda. Konuşmaların başında bu kelimeyi kullanmadan sözlerine başlamıyorlar.