AKŞENER'E SEVGİ SELİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yurt gezilerinin dünkü ayağı olan Adana'da yurttaşların büyük ilgi göstermesi dikkatleri çekti. Siyasi propaganda yapmayarak sadece halkın sorunlarını dinleyen Genel Başkan Akşener sıkıntılarını aktaran yurttaşlara 'Sizin sesiniz olmak için buradayım' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yurt gezilerinin dünkü ayağı olan Adana’da yurttaşların büyük ilgi göstermesi dikkatleri çekti. Siyasi propaganda yapmayarak sadece halkın sorunlarını dinleyen Genel Başkan Akşener sıkıntılarını aktaran yurttaşlara ‘Sizin sesiniz olmak için buradayım’ dedi.
YALANSIZ SİYASET YAPIYORUZ
Programı kapsamında esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dikkatini çeken “Tarlada kaldı karpuz, yalanlara tokuz” dövizini açan yurttaşa yaklaşımı ise ilginçti. Akşener “Bu kardeşiniz size hiçbir zaman yalan vaatte bulunmadı, bulunmayacakta. Bize destek vererek hesap soracak bir yönetimi iktidar yapacaksınız. Tarlada karpuzunuzda kalmayacak, karnınız yalanla da doymayacak” ifadelerini kullandı. Genel Başkan Akşener programı kapsamında ilçe ziyaretinin yanı sıra Millet İttifakı’na mensup belediyeleri de ziyaret ederek Adana’dan ayrıldı.