Akşener özür diledi

Hafta içerisinde Adana'ya gelerek Seyhan, Çukurova ve Ceyhan ilçelerinde esnaf gezileri yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana gezisi sırasında son anda programdan çıkarılan İmamoğlu ve Kozan ilçelerine gidemediğini belirterek 'özür diliyorum' dedi. Akşener, bu ilçelere Ekim ayında ziyarette bulunacağını ifade etti.

Hafta içerisinde Adana’ya gelerek Seyhan, Çukurova ve Ceyhan ilçelerinde esnaf gezileri yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana gezisi sırasında son anda programdan çıkarılan İmamoğlu ve Kozan ilçelerine gidemediğini belirterek ‘özür diliyorum’ dedi. Akşener, bu ilçelere Ekim ayında ziyarette bulunacağını ifade etti.
HALKTAN UZAKLAŞTINIZ
Adana’da karpuz ve soğan üreticileriyle görüştüğünü belirten Akşener, beraberinde getirdiği soğanları meclis kürsüsünden göstererek “Sayın Erdoğan, uçaklardan inip halkın arasına karışın da üreticinin ne halde olduğunu görün. Üretici artık dayanamaz noktaya geldi. Sizin önünüze konulan Türkiye fotoğrafı sahte fotoğraftır. Halkından uzaklaşınca onlara adeta başınızın çaresine bakın diyorsunuz” ifadeleriyle çağrıda bulundu.